Right click disabled
logo

Casting

Hi,

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent en op mijn website komt kijken. Je bent op deze site terecht gekomen omdat ik je een kaartje heb gegeven. Zoals beloofd zal ik je vertellen waarom ik dat gedaan heb.
Ik ben een fotograaf die houdt van het fotograferen van mensen met een mooi, bijzonder of fotogeniek uiterlijk. Ik vind het geweldig om daar een fotoshoot mee te doen. Voorbeelden van fotoshoots die ik eerder heb gedaan, vind je onder "Portfolio" in het menu bovenaan de website.
Aangezien ik je mijn kaartje heb gegeven zou ik graag een fotoshoot met jou willen doen. In mijn huisstudio of ergens op een (buiten)locatie die we in overleg kunnen bepalen. Uiteraard mag je iemand meenemen.
De fotoshoots doe ik op TFP (Time for Photo) basis dat willen zeggen dat je er niet voor hoeft te betalen. We investeren allebei onze tijd en na afloop houden we er allebei een aantal mooie foto’s aan over. Een paar foto’s zal ik als voorbeeld op mijn website plaatsen. De foto’s zullen uiteraard niet voor commerciële doelinden worden gebruikt. Ook zal ik de foto’s bijvoorbeeld niet doorverkopen.

Kan ik je een modellencarrière bieden en je beroemd maken? Nee, dat kan ik helaas niet. Dat zal je op eigen kracht moeten doen, als je dat wilt. De foto’s die we tijdens de fotoshoot maken kunnen je daar wel bij helpen. Uiteraard mag je de foto's ook op bijvoorbeeld Facebook en Instagram zetten.

Geïnteresseerd of misschien heb je al ideeën voor een fotoshoot? Stuur me dan een berichtje.

Met vriendelijke groeten,

Vincent den Boer